Csung Jüan Csikung

Az élet egyszerű tudománya

Következő tanfolyam időpontjai (5×3 órában):

2021. október 24. 17-20 óra,
október 26. 18-21 óra,
október 28. 18-21 óra,
október 30. 17-20 óra,
október 31. 17-20 óra között kerül megtartásra.

Jelentkezés emailben a garakata79@gmail.com emailcímre írt levélben lehetséges.

Kedves Látogató! Jelenleg csak online tanfolyam végzésére van lehetőség. A következő tanfolyam 2021. októberében indul.

 

A Csung Jüan Csikung Kína, Henan tartományából származik. Ezt a területet a kínai élet bölcsőjeként tartják számon. A módszert Xu Mingtang Nagymester hozta el a nyugati világba. 1991 óta oktatják a FÁK államaiban, 1996-tól pedig Magyarországon is elérhető.

 

EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS ÉS SPIRITUALITÁS

Sokakban felmerül két kérdés: Mi a csikung? és Mire jó?

A csikung az önfejlesztés művészete, ezért az emberi élet minden területére hatást tud gyakorolni. A rendszeres gyakorlás hatására nő az ember energiája, egészségesebbé válik, jótékonyan hat a krónikus betegségekre és az aktuális problémákban is segítséget tud nyújtani.

A Csung Jüan Csikungban az emberi élet modellje három tényezőből tevődik össze:

Létezik egy fizikai testünk, van energiánk és van lelkünk.

Ez a három tényező szervesen összefügg, hatnak egymásra. Biztos a Te életedben is volt olyan pillanat, amikor azt érezted, hogy rossz kedved van és emiatt nem volt energiád még arra sem, hogy felkelj az ágyból. Ha ez az állapot hosszasan fennmarad, akkor könnyebben megbetegedhet a fizikai test. Vagy megbetegedtél és emiatt rossz lett a kedved.  Viszont amikor meggyógyultál újra vidám és energikus voltál.

A gyakorlatok megtanítanak minket arra hogyan vegyünk fel nagymennyiségű energiát a környezetünkből. Az energia növelésével hatással tudunk lenni a fizikai testünkre és a lelkünkre is: egészségesebbek és boldogabbak leszünk.

A Csung Jüan Csikung közel 7000 éve segít az útkeresőknek, abban, hogy megtalálják az utat, ami a választott életfeladatuk felé visz.

A csikung nem egy gyógyászati módszer, ezért a gyakorlások nem váltják ki a nyugati orvoslást.

 

Online oktatás keretein belül kerül megrendezésre a tanfolyam, de személyes jelenlétre szükség van. Ezért kérlek úgy csatlakozz, hogy a tanfolyam ideje alatt tedd magad elérhetővé az adott időpontokban.

A tanfolyam 5×3 órából áll, minden nap délután  hétvégi napokon 17-20, hétköznap pedig 18-21 óra között kerül sor a következő leckére. A tanfolyam napjai: 2021. október 24, 26, 28, 30, 31.

Részvételi díj: 45.000 Ft, ami tartalmazza a jegyzetet, az alkalmak felvételeit és egy zárt, támogató Facebook csoportot is, ahol felteheted kérdéseidet és megoszthatod tapasztalataidat is. A tanfolyamon résztvevőknek lehetősége van egyéni konzultációra is a további gyakorlással kapcsolatban. A tanfolyam elvégzéséről Tanusítványt kapsz, amit a tanfolyam végén postázunk.

 

Ha szeretnél értesülni a Csikung Flow eseményeiről és programjairól, iratkozz fel értesítőnkre!

Mely programokról szeretnél értesülni?

(Akár mindet bejelölheted.)