Teremtő Szeretet, mint forrás energia korlátlanul a rendelkezésünkre áll. Ha növeljük a tudatosságunkat és a rezgésszintünket, akkor ebből az energiából egyre többet észlelhetünk, és egyre inkább együtt tudunk vele működni. A sorsunk alakítására szövetkezhetünk vele, egy teljesebb és boldogabb életre.

Ha úgy képzeljük el ezt az energiát, mint egy hatalmas, fényes, aranyszínű gömböt, ami előtt állunk, akkor a tudatosság változásával a Teremtő Szeretet rezgésszintje és fénye megjelenik a testünk minden sejtjében, és szinte magába szív. Akkor már nem törekednünk kell valamire, hanem inkább megnyílni, befogadni, beengedni, és megengedni az energiának, hogy minden blokkot gyógyítson, ami még elválaszt saját isteni természetünk folyamatos tapasztalásától, és kiegyensúlyozza az életünket.

Megnyílva e Teremtő Szeretetben teljesebbé válunk. Befogad minket a Fény és amikor megszokjuk ezt a ragyogást, akkor végre elkezdünk látni. Látni az igazi Életutunkat. A hozzá kapcsolódó Lehetőségeket. Látjuk a tévutakat és zsákutcákat. Azokat az embereket, akiket segítőül választottunk magunk mellé.

A Teremtő Szeretetben megismerjük valós sorsunkat. Megtanulunk olvasni Sorsunk Könyvében. E tudás kiteljesít és tovább emel minket, hiszen a sorsunk és múltunk ismerete tud behelyezni minket a Jelen Pillanatba.

A Teremtő Szeretetben így megtörjük a dualitás kettőségét, ezzel segítve minket a Hazaérkezésben.

Atlantisz tudását négy ősi kultúra vitte tovább: Egyiptom, Peru, India és Kína. Az indiai jóga és a kínai csikung sejtszinten belénk ivódott. Kapcsolódásunk Egyiptomban teljesedett ki, ahol egy szakrális elvonulás keretében együtt ébredtünk rá szívünk hívására: a Teremtő Szeretetre.

A kundalini jóga és a csikung módszerei, tanításai a mi élet-tapasztaltunkkal, atlantiszi emlékezetünkkel és közös utunkkal gazdagítva válik az eszközzé, amely segítségével beléphetünk a Teremtő Szeretet aranyszínű gömbjébe.

Szeretettel hívunk a

Teremtő Szeretet

hétvégi elvonulásra

2018. november 16- 18-ig

Az elvonulás tanárai:

Arató Mónika (kundalini jóga instruktor, tanító, író)

Tanítóként és gyógyítóként 2013- ban kapcsolódtam össze Peru energiájával a Munay- Ki beavatások átadásán keresztül. A beavatás erőállataival való meditáció nyitotta meg az ösvényt a kundalini jóga felé. Már gyakorló kundalini jóga tanárként kapcsolódtam tudatosan indiai utazásom során a szikh guruk tanításaival. 2018- ban az Egy erő Zarándoklat egyik megálmodója és vezetője voltam Egyiptomban. Ez az áramlás 2019 februárjában folytatódik a Magdaléna Orákuluma zarándoklattal. Katával nővéri energiában találkoztunk 2017 tavaszán, és a 2018-as egyiptomi utazásunk hívta elő belőlünk a Teremtő Szeretet iskoláját, és a közös út vízióját.

Gara Katalin ( Csung Jüan csikung instruktor, csikung terapeuta )

9 éve gyakorlom a Csung Jüan Csikungot. A rendszeres gyakorlás hatására nőtt az érzékenységem a Láthatatlan Világ felé. Egyre több tanítást kaptam Egyiptomból és Kínából. Sokszor eltűnt e két világ határa. Mozgásmeditációs gyakorlatok érkeztek hozzám, amik kifejezetten nőknek szóltak. Majd Mária Magdalénától és Boldogasszonytól kaptam tanításokat. A meditációs gyakorlatok egy részéről kiderült, hogy egyiptomi jóga gyakorlatok. 2017-ben a Teremtésről tanultam: hogyan tudom a szellemit áthozni az anyag világába? Ennek egyik megnyilvánulása lett, hogy kijutottam Shaolinba, majd idén februárban Egyiptomba. E két hely energiája hatalmas változásokat indított el bennem, amik még most is zajlanak. Egyiptomban Mónika lágy, elfogadó, női energiája rám is ösztönzőleg hatott és megnyitotta bennem az utat a Teremtő Szeretethez.

Az elvonulás helyszíne

Bercel Kastély vendégház, 2687 Bercel, Tabán út 16.

Elhelyezés: 2- 3 ágyas szobákban ( a házban 4 fürdőszoba áll rendelkezésre)

Étkezés:

Napi háromszori (igény szerint vegetáriánus étkezés). Ezen kívül délelőtt és délután könnyű kiegészítő, energiadó étkeket, gyógyteákat is kapunk.

Az elvonulás programja

Péntek:

Érkezés péntek délután.

Ismerkedés, első csoportos munka, gyakorlás péntek 17- órától, majd vacsora, esti meditáció.

Szombat:

7- től közös gyakorlás

8- tól: reggeli. Reggeli után pihenő idő

10-től Közös tanulás és gyakorlás, kundalini jóga, csikung és atlantiszi és lemúriai energiákkal

12. 30-tól ebéd, majd pihenőidő

15- től: Közös tanulás és gyakorlás, kundalini jóga, csikung és atlantiszi és lemúriai energiákkal

18- tól vacsora

19: 30- tól esti gyertyafényes meditáció

Vasárnap:

7- től közös gyakorlás

8- tól: reggeli. Reggeli után pihenő idő

10-től Közös tanulás és gyakorlás, kundalini jóga, csikung és atlantiszi és lemúriai energiákkal

12. 30-tól ebéd

13:30-tól gyakorlás, a program zárása

Hazaindulás: kb. 16 óra körül

A hétvégi elvonulás részvételi díja

54 400 Ft/fő, amely tartalmazza, a szállást, étkezést, és minden programot.

 

Az elvonulás maximális résztvevői létszáma: 13 fő! 

Jelentkezni itt tudsz, az üzenet tárgysorába kérjük, írd be: Teremtő Szeretet

Jelentkezésed után megküldjük számodra levélben a további információkat!

Szeretettel várunk!